Mijn Segesta

Medio 2018 zal de portal voor mijn Segesta gereed zijn. U kunt dan uw huurcontract en ander gerelateerde documenten inzien. Vragen hierover kunt u stellen via huurwoningen@segesta.nl.

Disclaimer

Deze website is met grote zorg samengesteld. Desondanks kunnen geen rechten worden ontleend aan de artist impressions, tekeningen, illustraties, foto’s en teksten. De op de tekeningen aangegeven maten zijn circa, ingetekende situaties (inventaris e.d.) zijn indicatief. Wij zijn niet aansprakelijk voor de eventuele gevolgen ontstaan door acties naar aanleiding van deze website.

De Premier - Purmerend - 1e Verdieping


De Wherelanden 6 is verhuurd

Dit type betreft een mooi en hoogwaardig afgewerkt 3-kamerappartement met een GO van circa 83 m2. Het appartement beschikt over twee schuifpuien in de woonkamer, hierdoor kan men het royale balkon van circa 18 m2 betreden. Van dit type appartement zijn 6 stuks aanwezig in het woongebouw verdeeld over de 1e tot en met 3e etage. Bekijk hier de plattegrond van dit appartement. Voor verder informatie en/of inschrijving kunt u contact opnemen met Van Overbeek Makelaars.