Mijn Segesta

Medio 2018 zal de portal voor mijn Segesta gereed zijn. U kunt dan uw huurcontract en ander gerelateerde documenten inzien. Vragen hierover kunt u stellen via huurwoningen@segesta.nl.

Disclaimer

Deze website is met grote zorg samengesteld. Desondanks kunnen geen rechten worden ontleend aan de artist impressions, tekeningen, illustraties, foto’s en teksten. De op de tekeningen aangegeven maten zijn circa, ingetekende situaties (inventaris e.d.) zijn indicatief. Wij zijn niet aansprakelijk voor de eventuele gevolgen ontstaan door acties naar aanleiding van deze website.

De Premier - Purmerend


1e Verdieping

Op de eerste verdieping zijn 10 appartementen gesitueerd. Het betreffen diverse typen appartementen variërend van circa 63 m2 tot en met 107 m2. Klik op de onderstaande overzichtsplattegrond voor de individuele plattegronden (overzichtsplattegrond niet beschikbaar op smartphone of klein formaat tablet, kies individueel adres).
Beschikbaar
Gereserveerd
Verhuurd
De Wherelanden 2 De Wherelanden 3 De Wherelanden 4 De Wherelanden 5 De Wherelanden 6 De Wherelanden 7 De Wherelanden 8 De Wherelanden 9 De Wherelanden 10 De Wherelanden 11