Mijn Segesta

Medio 2018 zal de portal voor mijn Segesta gereed zijn. U kunt dan uw huurcontract en ander gerelateerde documenten inzien. Vragen hierover kunt u stellen via huurwoningen@segesta.nl.

Disclaimer

Deze website is met grote zorg samengesteld. Desondanks kunnen geen rechten worden ontleend aan de artist impressions, tekeningen, illustraties, foto’s en teksten. De op de tekeningen aangegeven maten zijn circa, ingetekende situaties (inventaris e.d.) zijn indicatief. Wij zijn niet aansprakelijk voor de eventuele gevolgen ontstaan door acties naar aanleiding van deze website.

De Premier - Purmerend - 7e Verdieping


De Wherelanden 60 is verhuurd

Dit type betreft een mooi en hoogwaardig afgewerkt 3-kamerappartement met een GO van circa 82 m2. Het appartement bevindt zich aan voorzijde van het pand waardoor het een fraaie ronding heeft. Via de schuifpui in de woonkamer kan men het balkon van circa 12 m2 betreden. Van dit type appartement zijn 12 stuks aanwezig in het woongebouw verdeeld over de 2e tot en met 7e etage. Bekijk hier de plattegrond van dit appartement. Voor verder informatie en/of inschrijving kunt u contact opnemen met Van Overbeek Makelaars.