Mijn Segesta

Medio 2018 zal de portal voor mijn Segesta gereed zijn. U kunt dan uw huurcontract en ander gerelateerde documenten inzien. Vragen hierover kunt u stellen via huurwoningen@segesta.nl.

Disclaimer

Deze website is met grote zorg samengesteld. Desondanks kunnen geen rechten worden ontleend aan de artist impressions, tekeningen, illustraties, foto’s en teksten. De op de tekeningen aangegeven maten zijn circa, ingetekende situaties (inventaris e.d.) zijn indicatief. Wij zijn niet aansprakelijk voor de eventuele gevolgen ontstaan door acties naar aanleiding van deze website.

De Premier - Purmerend


4e Verdieping

Op de vierde verdieping zijn 10 appartementen gesitueerd. Het betreffen diverse typen appartementen variërend van circa 63 m2 tot en met 103 m2. Klik op de onderstaande overzichtsplattegrond voor de individuele plattegronden (overzichtsplattegrond niet beschikbaar op smartphone of klein formaat tablet, kies individueel adres).
Beschikbaar
Gereserveerd
Verhuurd
De Wherelanden 36 De Wherelanden 37 De Wherelanden 38 De Wherelanden 39 De Wherelanden 40 De Wherelanden 41 De Wherelanden 42 De Wherelanden 43 De Wherelanden 44 De Wherelanden 45