Mijn Segesta

Medio 2018 zal de portal voor mijn Segesta gereed zijn. U kunt dan uw huurcontract en ander gerelateerde documenten inzien. Vragen hierover kunt u stellen via huurwoningen@segesta.nl.

Disclaimer

Deze website is met grote zorg samengesteld. Desondanks kunnen geen rechten worden ontleend aan de artist impressions, tekeningen, illustraties, foto’s en teksten. De op de tekeningen aangegeven maten zijn circa, ingetekende situaties (inventaris e.d.) zijn indicatief. Wij zijn niet aansprakelijk voor de eventuele gevolgen ontstaan door acties naar aanleiding van deze website.

De Premier - Purmerend


3e Verdieping

Op de derde verdieping zijn ook 12 appartementen gesitueerd. Het betreffen diverse typen appartementen variërend van circa 63 m2 tot en met 103 m2. Klik op de onderstaande overzichtsplattegrond voor de individuele plattegronden (overzichtsplattegrond niet beschikbaar op smartphone of klein formaat tablet, kies individueel adres).
Beschikbaar
Gereserveerd
Verhuurd
De Wherelanden 24 De Wherelanden 25 De Wherelanden 26 De Wherelanden 27 De Wherelanden 28 De Wherelanden 29 De Wherelanden 30 De Wherelanden 31 De Wherelanden 32 De Wherelanden 33 De Wherelanden 34 De Wherelanden 35